24.5.2015

Koti kutsuu





Lähtöpäivä. Aamun nelituntisen vakion tuolla jo tapitin, tyhjänlaista taivasta ainakin miun silmin katsottuna. Muutama sepelhanhiporukka, jokunen kuikkalintu, muut sitten hajahavaintoja. Paikallisiksi on yöllä pudonnut jokunen uusi lintu eiliseen verrattuna, kultarinta, pikkusieppo taas, mustapääkerttu ja pari tiltalttia.


Varusmiesten lähdön jälkeen metsäkauriitkin ovat uskaltautuneet takaisin tuohon lähimetsikköön. Uroksen entisellä lepopaikalla on kuitenkin pidetty joukkuetelttaa, joten uusi lepopaikka on kai jouduttu etsimään.




Veneen olivat siirtäneet aivan laiturin päähän, kun siinä harjoituksen aikaan taisi olla viisikin maihinnousuvenettä yhtaikaa. Se piti käydä siirtämässä takaisin paikoilleen. Kunhan tässä kirjaan vielä havainnot koneelle ja siivoan hieman jälkiäni, olenkin valmis kantamaan tavarani rantaan ja yrittämään maihin. Juuri nyt tuli kohdalle pieni sadepilvi, toivottavasti se ei nosta tuulta jälleen kovaksi. Tuollaisena se sopii tällaisellekin maakravulle pieneen merimatkaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.